Kiviharju | Tulosta |

Kiviharjun tilan omistavat Tuulikki Hyttinen ja Jari Leinonen. Tilamme oli aikaisemmin lypsykarjatila. Nykyisin tilallamme on monitoimitila eikä eläimiä tilalla enää ole. Tilamme toimiala koostuu peltoviljelystä, koneurakoinnista ja metsätaloudesta. Tilallamme viljellään viljaa, heinää, nurmirehua sekä vadelmaa ja saskatoon-marjatuomipihlajaa sekä hiukan mansikkaa. Koneurakointipalvelut ovat viljankylvö-, heinänniitto- ja vesakonraivauspalveluja. Polttopuukauppa on osa metsätaloustoimintaamme.

Tila sijaitsee Utajärven kunnassa, Ahmaksen kylässä, Ahmasjärven rannalla. Rokualle matkaa tilaltamme on n. 10 km ja Utajärvelle 18 km. Ouluun matkaa on n. 75 km.

Ajo-ohje:
Valtatie 22 (Oulu – Kajaani) aja Utajärveltä 13 km Vaalaan päin. Käänny Ahmastielle. Vaalasta tultaessa risteykseen on matkaa n. 18 km. Ahmastien risteyksessä on viitat Rokua ja Kylmälänkylä. Aja Ahmastietä n. 1,5 km. Radan ylitettyäsi käänny oikealle Ahmasjärventielle, jota ajat 3,1 km. Käänny vasemmalle Kiviharjuntielle. Aja suoraan 400 m. Olet perillä pihassamme.Tuulikki Hyttinen & Jari Leinonen
Kiviharjuntie 5
91660 Ahmas
puh. 040 825 7629/Tuulikki Hyttinen
puh. 0400 287 946/Jari Leinonen